default-image

Το... "εργοτάξιο" στη Δαιδάλου οδήγησε σε ατύχημα

Περίεργα
Το... "εργοτάξιο" στη Δαιδάλου οδήγησε σε ατύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οδός Δαιδάλου στο Ηράκλειο μετατράπηκε σε ένα τεράστιο «εργοτάξιο» καθώς τα συνεργεία της ΔΕΗ έπιασαν δουλειά εκτελώντας εργασίες ωστόσο ήδη το απόγευμα της Τρίτης προκλήθηκε το πρώτο ατύχημα.

Ο τουρίστας δεν απέφυγε τις παγίδες του δρόμου και έπεσε στη μέση του οδοστρώματος όπως φαίνεται στη φωτογραφία που μας έστειλε η Μικαέλα Λιονάκη.

Λίγο πριν το Πάσχα των καθολικών με τους τουρίστες να κατακλύζουν το κέντρο, πολλά γκρουπ αντικρίζουν ως πρώτη εικόνα ένα απέραντο εργοτάξιο και «ξεναγούνται» στα …έργα.

http://www.neakriti.gr/temp/CACHE_500X300_1_1308293.JPG"> Ο οδηγός του γκρουπ ξεναγεί τους τουρίστες στα...έργα

"Βροχή" τα παράπονα καταστηματαρχών

Μάλιστα έντονη είναι η γκρίνια και τα παράπονα καθώς οι καταστηματάρχες βρέθηκαν αντιμέτωποι με έργα, σκόνη και ταλαιπωρία ενώ είδαν ξαφνικά τα συνεργεία να πιάνουν δουλειά.

Ο κίνδυνος ατυχήματος όμως είναι ορατός όπως είχαν προειδοποιήσει οι έμποροι, και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν , ενώ σχολιάζουν ότι στην αρχή της τουριστικής σεζόν ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της πόλης δεν παρουσιάζει και την πιο ελκυστική εικόνα.

Τουλάχιστον το μισό τμήμα ενός εκ των πιο πολυσύχναστων δρόμων του Ηρακλείου έκλεισε και οι πεζοί προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις παγίδες του οδοστρώματος.

Έργα για λίγες ημέρες

Μιλώντας στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΔΕΔΗΕ στο Ηράκλειο κ.Κουρλετάκης τόνισε ότι «πρόκειται για εργασίες για την επισκευή του πεπαλαιωμένου δικτύου που ήταν απαραίτητες. Εαν μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε γρήγορα τις εργασίες θα έχουμε τελειώσει γρήγορα. Και να προκλήθηκε ατύχημα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, τι άλλες παρεμβάσεις να γίνουν;».   

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News