default-image

"Όποιος έχει πρόβλημα να μου το πει"

Κρήτη
"Όποιος έχει πρόβλημα να μου το πει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί. Εγώ είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλους και για όλα και όποιος έχει παράπονο να έρθει να μου το πει. Κατανοώ την πικρία κάποιων, αλλά εγώ λαμβάνω τις αποφάσεις και έτσι και εγώ κρίνομαι και εσείς".

Ήταν ουσιαστικά μια επιχείρηση του Βασίλη Λαμπρινού να βάλει τέλος στις γκρίνιες και τα διαλυτικά φαινόμενα που φαίνεται να κέρδισαν χώρο τις τελευταίες μέρες μετά το μετασχηματισμό, εντός της ομάδας του δημάρχου.

Νωρίτερα ο δήμαρχος Ηρακλείου, κάλεσε εκτάκτως την ομάδα του στη Λότζια για να προχωρήσει στις αλλαγές που είχε βάλει στον πάγο λόγω κακού κλίματος.

Επιβεβαίωση του κλίματος που έχει διαμορφωθεί είναι το γεγονός οτι ο δήμαρχος Ηρακλείου αναγκάστηκε σήμερα να ανακοινώσει ότι, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας, χωρίς μισθό, κύριος Βλαχάκης, γίνεται έμμισθος αντιδήμαρχος.

Το τεχνικό ζήτημα των αμοιβών, που είχε δημιουργήσει γκρίνιες και κόντρες, λύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, παίρνοντας από τον Γιάννη Αναστασάκη, την ιδιότητα του έμμισθου αντιδημάρχου, ο οποίος καλύπτεται από το μισθό του δημοσίου που δικαιούται να λαμβάνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News