Ειδήσεις

Προσπάθησε να αποπλανήσει μικρά παιδιά

Έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των Πεζών, αλλά και συναγερμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει η "δράση" ενός αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, που, σύμφωνα με καταγγελίες, φέρεται να επιχείρησε συστηματικά να αποπλανήσει σεξουαλικά ανήλικα παιδάκια!

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας από το Μπαγκλαντές το τελευταίο διάστημα φέρεται να πλησίαζε μικρά αγόρια και κορίτσια και να τους έδειχνε φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο - συγκεκριμένα με γυμνούς άνδρες και γυναίκες. Ο ίδιος μαζί με τις φωτογραφίες φέρεται να προσπαθούσε να πείσει τα παιδιά που προσέγγιζε πως το άγγιγμα δεν είναι κακό!

Αυτά τουλάχιστον, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής στον τοπικό Σύλλογο "Όαση του Παιδιού", ο οποίος με τη σειρά του έσπευσε να μεταφέρει τις καταγγελίες των γονιών και να ενημερώσει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναζήτησε τα ίχνη του άνδρα από το Μπαγκλαντές. Έψαξε στην ευρύτερη περιοχή, δίχως ωστόσο να έχει εντοπίσει τον εν λόγω αλλοδαπό, που φαίνεται πως εξαφανίστηκε από προσώπου... γης!

Σχόλια