default-image

Καλούν στην Πυροσβεστική… για να κερδίσουν δώρα!

Κρήτη
Καλούν στην Πυροσβεστική… για να κερδίσουν δώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς το τηλεφωνικό κέντρο , το γνωστό σε όλους 199 το οποίο είναι κυρίως για κλήσεις έκτακτης ανάγκης, την τελευταία ώρα έχει σπάσει ! Όπως μας πληροφόρησαν από την Π.Υ έχει διαρρεύσει κάποιος υποτιθέμενος διαγωνισμός μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook)  με τους δημιουργούς του «διαγωνισμού» να έχουν δώσει ως τηλέφωνο για συμμετοχή σε αυτόν το  1990.

Με αυτό τον τρόπο όσοι θέλουν να συμμετέχουν παίρνουν την Πυροσβεστική χωρίς να το γνωρίζουν καθώς καλούν επί της ουσίας το 199 ! Μόνο στο Ηράκλειο έχουν γίνει το τελευταίο 3ωρο 90 κλήσεις και  στα Χανιά 60 ενώ το πρόβλημα είναι αντίστοιχο σε όλη τη χώρα με ότι κινδύνους κρύβει  αυτό ,  καθώς το τηλεφωνικό κέντρο είναι  άσκοπα απασχολημένο την ώρα που μπορεί να υπάρξει έκτακτη ανάγκη από κάποιον πολίτη.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήδη έχει αναλάβει δράση για την υπόθεση ενώ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία γίνεται έκκληση προς τους πολίτες να μην καλούν στο 1990 που έχει δοθεί ως τηλέφωνο διαγωνισμού.

Ρεπορτάζ:Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News