Ειδήσεις

Καλλιεργούσε με μαεστρία δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του

Αντιμέτωπος  με την δικαιοσύνη είναι ένας 61χρονος που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, συνελήφθη  για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο σπίτι του.Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν  μεταξύ άλλων 11 δενδρύλλια κάνναβης  αλλά και εξοπλισμό καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Αναλυτικότερα η σύλληψη έγινε το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς κατά την οποία διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 61χρονου και διαπιστώθηκε ότι εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου, ήταν εγκατεστημένος εξοπλισμός καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, όπου και καλλιεργούντο δενδρύλλια κάνναβης με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

?      Εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (μετασχηματιστές, λάμπες, ανακλαστικά πάνελ θερμότητας) και

?      έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηράκλειου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.  

Σχόλια