default-image

Επεισοδιακή ισοπαλία για ΠΑΣ και Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Επεισοδιακή ισοπαλία για ΠΑΣ και Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ' ένα ματς με επεισοδιακό τέλος, ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τους Ζωσιμάδες, χάρη σε γκολ του Τάσου Καραμάνου στο 84ο λεπτό ενώ είχε και ευκαιρία για να χαρίσει το διπλό στην ομάδα του στις καθυστερήσεις!

Ο ΠΑΣ είχε ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπράνα Ίλιτς στο 23ο λεπτό.  Ο Σέρβος άσος εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ(!), ο γκολκίπερ του Πανιωνίου αιφνιδιάστηκε και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Στο τελευταίο 20λεπτο τα αίματα στο γήπεδο άναψαν! Στο 76', ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μιχάλη Μανιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ύστερα από "κοκορομαχία" με τον Ανσαριφάρντ. Όμως, ένα λεπτό αργότερα η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, καθώς ο Ρισβάνης είδε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Ναδάλες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Λίλα, Μιχαήλ, Ναδάλες (90' Γιάκος), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς (90' Ηλιάδης), Μανιάς.

Πανιώνιος: Διούδης, Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμος, Σιώπης (64' Χαλκιαδάκης), Καθάριος (59' Τζανδάρης), Μασούρας (46' Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας, Καραμάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News