default-image

Σφοδρή επίθεση Ηροδότου σε Φουκάκη!

Ποδόσφαιρο
Σφοδρή επίθεση Ηροδότου σε Φουκάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του Ηροδότου συνεδρίασε απόψε και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση, προχωρώντας σε σφοδρή επίθεση για τη διαιτησία του Φουκάκη στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ:

"Θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας και την οργή μας για την προκλητική διαιτησία του κατά τα άλλα «αξιολογημένου» διαιτητή κου Φουκάκη στο χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΟΑ. Ο εν λόγω διαιτητής κατάφερε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται σε έναν αγώνα γιορτή και τελικό για δύο ιστορικές και φιλικές ομάδες του Ηρακλείου να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής του αγώνα και μάλιστα ο αρνητικός. Έκανε δε ένα γήπεδο γεμάτο από κόσμο, ένα κόσμο που δεν τον συναντάς σε πολλά γήπεδα ούτε της SUPER LEAGUE «να βράζει» εναντίον του, να καθορίζει και να «καθαρίζει» έναν αγώνα τόσο σημαντικό και κρίσιμο της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά.

Απορούμε από έναν υποψήφιο «Σουπερλιγκάτο» διαιτητή πως γίνεται να θέλει να παίξει παιχνίδια Α' Εθνικής από τη στιγμή που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Διαμαρτυρόμαστε για τουλάχιστον δύο καταφανέστατα πέναλτι σε φάσεις τις οποίες ήταν κοντά και είχε τον απόλυτο έλεγχο, διαμαρτυρόμαστε για αλλοπρόσαλλες κάρτες που έδωσε ή δεν έδωσε, διαμαρτυρόμαστε ότι έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο όλου του αγώνα. Θεωρούμε ότι δεν είναι καλός διαιτητής, ζητάμε την τιμωρία του και την εξαίρεση του από οποιοδήποτε αγώνα της ομάδας τα επόμενα χρόνια σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόμαστε. Για όλα τα παραπάνω περιμένουμε να δούμε και την αξιολόγηση του από τα αρμόδια διαιτητικά όργανα και τους παρατηρητές διαιτησίας του αγώνα, καθώς και τη θέση της αρμόδιας διοργανώτριας αρχής για τη συνολική εικόνα του συγκεκριμένου διαιτητή. Θεωρούμε ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις αλλοιώνουν ένα σημαντικό αγώνα και πιθανόν ένα πρωτάθλημα, ένα τίτλο.

Πραγματικά δεν γνωρίζουμε εάν ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή και οι αποφάσεις του είναι αποτέλεσμα ανθρωπίνων λαθών ή κάτι άλλο. Έτσι κι αλλιώς ο Ηρόδοτος καιρό τώρα αδικείται, δεν φοβήθηκε ποτέ, ούτε όταν οι κύριοι της ΕΠΟ τον έριξαν στο λάκκο των λεόντων και δεν θα φοβηθεί ούτε τώρα ένα διαιτητή ή κάποιους άλλους κύριους. Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που ήταν παρών και στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχει ιστορία, έχει παρόν και με τέτοιο κόσμο και τέτοια δυναμική είναι σίγουρο ότι θα έχει και μέλλον. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News