default-image

Ο κόμβος των Παθών…

Περίεργα
Ο κόμβος των Παθών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα για γερά νεύρα η σημερινή για τους οδηγούς που έτυχε να περάσουν το πρωί από τον κόμβο στο Γιόφυρο. Αν και έχουν γραφτεί τόσα πολλά για το κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα που παρατηρείται όλα αυτά τα χρόνια στην συγκεκριμένη οδική αρτηρία, είτε σε ώρες αιχμής είτε όχι, σήμερα Τσαγκαροδευτέρα όπως έλεγαν κάποιοι εκ των παθόντων η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε όριο.

Από όλες τις κατευθύνσεις οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι, τα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα για αρκετή ώρα, τα κορναρίσματα έπαιρναν και έδιναν, ενώ η οργή τα νεύρα και η αγανάκτηση είχαν χτυπήσει κόκκινο.

Και πώς να μην χτυπήσει άλλωστε καθώς όλοι ήθελαν να φύγουν από τον κυκλοφοριακό χαμό και υπήρχαν και κάποιοι που αντί να βοηθήσουν την κατάσταση και να προσπαθήσουν να φανούν ψύχραιμοι κάνοντας λίγο ακόμα υπομονή, με το που άναβαν οι φωτεινοί σηματοδότες έβαζαν πρώτη και αφού διέσχιζαν ένα άντε δύο μέτρα απόσταση, βρίσκονταν στην μέση ακριβώς του δρόμου χωρίς όμως να μπορούν να προχωρήσουν, με αποτέλεσμα και να δημιουργείται κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Αίτια για όλα τα παραπάνω αποτέλεσε ένα τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό και είχε σημειωθεί πριν την στροφή για Εσταυρωμένο. Δυο οχήματα ενεπλάκησαν ενώ άνδρες της αστυνομίας προσπαθησαν αφενός  να διευθετήσουν τα του ατυχήματος ,αφετέρου να ξεμπλοκάρουν τον δρόμο.

Όπως και να έχει τη σημερινή ημέρα θα τη θυμούνται για καιρό όσοι οδηγοί κινήθηκαν στον Γιόφυρο, βιώνοντας αν όχι τα Πάθη του Χριστού, σίγουρα τα πάθη ενός κυκλοφοριακού χάους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News