default-image

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους εκπαιδευτικούς

Κρήτη
Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους εκπαιδευτικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στην προσφυγική κρίση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, καθώς επίσης και σύλλογοι και σωματεία ευαισθητοποιούνται και οργανώνουν δράσεις.

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στέλνει ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε "Δ. Θεοτοκόπουλος", έχοντας ήδη στείλει καραβάνι βοήθειας στους πρόσφυγες και έχοντας βοηθήσει μαθητές που έχουν ανάγκη.

Μαζεύει τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για να τα στείλει σε πρόσφυγες. Τα συγκεντρώνει όμως για να τα δώσει και σε Έλληνες που τα έχουν ανάγκη, με την ομάδα αλληλεγγύης του Συλλόγου να στοχεύει να συνεργαστεί με φορείς και συλλογικότητες.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δ. Θεοτοκόπουλος" τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει με μεγάλη επιτυχία πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με σκοπό τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων λόγω της μεγάλης και χρόνιας οικονομικής κρίσης που επικρατεί στη χώρα μας.

Οι δράσεις αλληλεγγύης του Συλλόγου αφορούσαν παιδιά και τις οικογένειες τους, που είχαν ανάγκη την άμεση συμπαράσταση και αγκαλιάστηκαν από την εκπαιδευτική, μαθητική, γονεϊκή κοινότητα αλλά και συνολικά την τοπική κοινωνία.

Ρεπορτάζ:

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News