Ειδήσεις

Τουριστικό θέρετρο της Κρήτης "πνίγεται" στα σκουπίδια

Μία ανάσα πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν, βρίσκει επιχειρηματίες καταστημάτων και ξενοδοχείων, αλλά και ντόπιους, έντονα προβληματισμένους για την κατάσταση που αντικρίζει κανείς επισκεπτόμενος ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Κρήτης, την Αγία Πελαγία.

Σκουπίδια όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr, πρωταγωνιστούν παντού, δημιουργώντας δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και προβληματισμό, αφού λίγος χρόνος έχει απομείνει πριν πατήσουν το πόδι τους οι πρώτοι τουρίστες, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο αναγνώστης που μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό σχολιάζει:

«Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έρχονται οι πρώτες αφίξεις με πελάτες και τα σκουπίδια δε λένε βδομάδες να μαζευτούν... Η Αγία Πελαγία ενώ είναι ένα από τα ωραιότερα θέρετρα το καλοκαίρι, το χειμώνα το εγκαταλείπουν από άποψη καθαριότητας... δεν είναι όμως σωστό γιατί πολλοί κάνουν μια βόλτα και αντικρύζουν σκουπίδια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσφημίζεται το μέρος αυτό... Ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι να λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών και της καθαριότητας...

Β.Β.».

Σχόλια