Ειδήσεις

Μετά από 3,5 χρόνια ταυτοποίησαν 48χρονο για φυτείες

Μετα από 3,5 χρόνια από τον εντοπισμό των δύο τεράστιων φυτειών κάνναβης στο Ρέθυμνο προστέθηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος στην υπόθεση. Πρόκειται για έναν 48χρονο αλλοδαπό ο οποίος ταυτοποιήθηκε το Σάββατο από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Αυγούστου του 2012 εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου δύο φυτείες με συνολικά 1.080 δενδρύλλια κάνναβης.

Ο εντοπισμός έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης αστυνομικών των Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης,.

Είχαν εντοπιστεί οι δύο

Για την εμπλοκή τους στην καλλιέργεια των φυτειών είχε σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 44 και 37 ετών.

Από την συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη προανάκριση και την  αστυνομική έρευνα, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας δράστης και συγκεκριμένα ο 48χρονος ο οποίος μαζί με τους δύο άνδρες ,είχαν προβεί στην καλλιέργεια της μιας εκ των φυτειών με συνολικά  570 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν το 2012.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.  

Σχόλια