default-image

Το μήνυμα των παικτών Ηροδότου και ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα των παικτών Ηροδότου και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηρόδοτος-ΠΟΑ αύριο στην Αλικαρνασσό και το άρωμα ντέρμπι στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου γίνεται πιο έντονο από ποτέ! Ένα παιχνίδι με δυο ομάδες που της ενώνει το προσφυγικό στοιχείο αλλά της χωρίζει... ο τίτλος!

Ντέρμπι στο οποίο ο Ηρόδοτος θα παίξει με την "πλάτη στον τοίχο" αφού είναι στο -5 και μόνο με νίκη θα έχει ουσιαστικά ελπίδες να τον διεκδικήσει, ενώ ο ΠΟΑ ευνοείται ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας αφού αν κρατήσει τη βαθμολογική διαφορά που έχει τώρα, μέχρι το τέλος, θα είναι πρωταθλητής της ΕΠΣ Ηρακλείου και θα πάει στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική χωρίς να χρειάζονται "Play Off"...

Στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV μίλησαν χθες δύο ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και του ΠΟΑ που είναι πολύ καλοί φίλοι αλλά θα είναι αντίπαλοι αύριο για 90΄: Κώστας Πρωτογεράκης και Γιάννης Μπουτσάκης. Αισιόδοξοι και οι δυο, έτοιμοι και αποφασισμένοι, με τον Πρωτογεράκη να λέει "πιστεύω πως ο Ηρόδοτος μπορεί να τα καταφέρει και έχει δείξει τη δύναμή του στα κρίσιμα ματς" και τον Μπουτσάκη  να απαντάει πως "φυσικά και εγώ πιστεύω στην ομάδα μου". Ο παίκτης της ομάδας του Ατσαλένιου πρόσθεσε πως "δεν πάμε για την ισοπαλία αλλά σίγουρα πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας", ενώ ο Πρωτογεράκης σημείωσε ότι "παρά την κούραση από το ματς Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεσοβδόμαδα, σε αυτό το ματς δε θα αισθανόμαστε κουρασμένοι"! Αμφότεροι τέλος ζήτησαν τη "στήριξη των φιλάθλων των δυο ομάδων αλλά με κόσμιο τρόπο".

* Ο Ηρόδοτος θα αγωνιστεί χωρίς τους Δ.Ζαφείρη και Μαυρίδη (επιστρέφει ο Μωραίτης) ενώ ο ΠΟΑ δεν έχει καμια απουσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News