default-image

Ήθελε καλύτερες επιδόσεις ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Ήθελε καλύτερες επιδόσεις ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μανώλης Στεφανουδάκης ολοκλήρωσε τους αγώνες του στο Ντουμπάι έχοντας ως απολογισμό τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο!

Στο ξεκίνημα της Παραολυμπιακής χρονιάς έδειξε καταρχήν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και κατά δεύτερον ότι παραμένει ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στον ακοντισμό αυτή τη στιγμή.

Το απέδειξε και στα δύο μίτινγκ που συμμετείχε, αλλά κυρίως σε αυτό που ολοκληρώθηκε εχθές, στο 8th FAZAA International Athletics Competition – Grand Prix, όπου είχε μεγάλο ανταγωνισμό από κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 27.05 που είχε στον ακοντισμό και το 8.19 στη σφαιροβολία στο συγκεκριμένο αγώνα.

Όπως επισήμανε:  «Οι αγώνες του Ντουμπάι ολοκληρώθηκαν με σχετική επιτυχία. Κατάφερα να κατακτήσω τέσσερα μετάλλια. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν ότι σε αυτή την διοργάνωση του Fazza, οι επιδώσεις μου δεν ήταν οι αναμενόμενες γιατί με ταλαιπωρεί ένα μικρό πρόβλημα υγείας και η συσσώρευση της κούρασης. Ελπίζω, ότι στην επόμενη μου διοργάνωση, που θα είναι στην Τυνησία να έχω ανακτήσει τις δυνάμεις μου και να έχω καλύτερες επιδόσεις».

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα αναχωρήσει τη Δευτέρα από το Ντουμπάι για την Τυνησία, όπου θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα διεθνές μίτινγκ.

Στις δηλώσεις του, πάντως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους είναι κοντά του. Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη. Την Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία που καλύπτει μέρος των εξόδων της συμμετοχή μου στους αγώνες του Ντουμπάι. Τους χορηγούς μου ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλου μου χορηγού για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ που βρίσκονται δίπλα μου τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά στηρίζοντας με σε κάθε μου αθλητικό βήμα. Και όλους φίλους και τους δικούς μου που με στηρίζουν με κάθε τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News