default-image

18.500 θέσεις εργασίας αλλά "εκτός" η Κρήτη!

Κρήτη
18.500 θέσεις εργασίας αλλά "εκτός" η Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τσουνάμι" αντιδράσεων αναμένεται στους δήμους της Κρήτης που έχουν μεγάλες ανάγκες από εποχικό προσωπικό καθώς το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του 2016,  δεν περιλαμβάνει κανένα δήμο της Κρήτης!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην "ΚΡΗΤΗ TV" o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος πληροφορήθηκε το γεγονός, με τον ίδιο να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του εναντίον των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, τους οποίους μάλιστα καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πρόγραμμα - ανάσα αλλά "εκτός" η Κρήτη

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα - ανάσα για την ανεργία, καθώς θα απασχοληθούν 18.500 άνεργοι και για χρονικό διάστημα 8,5 μηνών.

Παρά τις αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό, δήμοι της Κρήτης μένουν εκτός του επίμαχου προγράμματος όπως καταγγέλλει ο Βασίλης Κεγκέρογλου." Οι άνεργοι της Κρήτης που περίμεναν αυτό το πρόγραμμα θα διαπιστώσουν ότι δεν τους αφορά", αναφέρει.

"Ψυχρολουσία" για τους δήμους

Οι Δήμοι του νησιού προφανώς δεν γνωρίζουν την αρνητική αυτή εξέλιξη διότι έχουν ανακοινωθεί μόνο οι 17 δήμοι από 49.

 Μετά την ανακοίνωση των υπολοίπων 32, θα διαπιστώσουν ότι στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται κανένας δήμος του νησιού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News