default-image

Ξανά άτυχος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ποδόσφαιρο
Ξανά άτυχος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα σοβαρό τραυματισμό έχει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν με τη Μπάγερν Λεβερκούζεν, ενώ δε θα αγωνιστεί και στα φιλικά της Εθνικής μας με Μαυροβούνιο (24/3) και Ισλανδία (29/3).

Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΠΟ, η οποία ενημέρωσε για την απουσία του Έλληνα αμυντικού από τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς κάτι που συνέβη και τη δεδομένη στιγμή. Για την ακρίβεια υπέστη ρήξη τένοντα στη δεξιά του γάμπα στην αναμέτρηση της Μπάγερν Λεβερκούζεν με τη Βιγιαρεάλ.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της Εθνικής την ερχόμενη Δευτέρα. Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" την Δευτέρα στις 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (22/3).

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σας ενημερώνουμε ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δε θα είναι διαθέσιμος για τους φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας πρόκειται να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής την προσεχή Δευτέρα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News