Ειδήσεις

Η AEGEAN ενισχύει το στόλο της

Με μια θεαματική επενδυτική κίνηση, η Aegean αναβάθμισε τον υπερσύγχρονο στόλο της, με την αγορά 7 νέων αεροσκαφών, Air Bus A320.

Σήμερα στη βάση της Air Bus, στην Τουλούζη της Γαλλίας, η Aegean παρέλαβε ένα ακόμη αεροσκάφος.

Η μεγαλύτερη Ελληνική αεροπορική εταιρία, διαθέτει πλεόν στο στόλο της 61 αεροσκάφη εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη βάση της Aegean στην Ελλάδα,μετά την Αθήνα και το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Το νέο αεροσκάφος που εντάχθηκε στο στόλο της εταιρίας, παραδόθηκε σήμερα σε μια σεμνή τελετή, στην οποία παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Air Bus και φυσικά ο αντιπρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης.

Η Aegean προχώρησε σε αυτή τη δυναμική επένδυση σε εποχή capital controls, γεγονός που αποδεικνύει τα γερά οικονομικά θεμέλια της εταιρίας καθώς και την ξεκάθαρη πολιτική της για ανάπτυξη και πρόοδο.

Η αποστολή της "ΚΡΗΤΗ TV" που βρίσκεται στην Τουλούζη, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Air Bus και να δει από κοντά τη γραμμή παραγωγής των κορυφαίων Air Bus A380.

Αποστολή Τουλούζη:

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια