Ειδήσεις

Άλλαξε σχέδια η Τζολί που επισκέπτεται την Ειδομένη

Έφτασε τελικά στον Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί η οποία σύμφωνα με πληροφορίες επισκέπτεται το μεσημέρι της Τετάρτης την Ειδομένη.

Αρχικά αβεβαιότητα επικρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή για την επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού στην Ελλάδα.Στην αρχή σχεδιάστηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε η επίσκεψη της Ατζελίνας Τζολί ,πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στη Λέσβο.

     Η κ.Τζολί σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε προγραμματισθεί να έλθει στη Λέσβο από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, αρχικά στις 9 το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9  το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο ακυρώθηκε στη συνέχεια.

   Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Σχόλια