default-image

Άλλαξαν τα ζευγάρια για εμπορικούς λόγους

Αθλητισμός
Άλλαξαν τα ζευγάρια για εμπορικούς λόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μεγάλη έκπληξη έκρυβε η ανακοίνωση από τη LEN των διαιτητών που θα «σφυρίξουν» τα final-4 της Euroleague και του LEN Trophy πόλο  γυναικών αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υγρού στίβου άλλαξε για εμπορικούς λόγους τα ζευγάρια που είχαν προκύψει από την κλήρωση.

Έτσι, στον ημιτελικό της Euroleague στις 22 Απριλίου, ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει την ισπανική Σαμπαντέλ, η οποία θα είναι και η διοργανώτρια του final-4, αλλά την ουγγρική Ουίπεστ, ενώ η ισπανική ομάδα θα παίξει με τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι!

Αλλαγή υπάρχει και στο LEN Trophy, όπου η Βουλιαγμένη, ενώ αρχικά επρόκειτο να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της 15ης Απριλίου την ισπανική Ματαρό (επίσης διοργανώτρια του final-4), τώρα καλείται να παίξει με την ουγγρική Ζέντεσι, ενώ η Ματαρό θα παίξει με τη ρωσική Ουραλότσκα Ζλάτουστ.

Τα ζευγάρια  όπως διαμορφώνονται πλέον:

Euroleague (22-23 Απριλίου)

Ουίπεστ (Ουγγαρία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαμπαντέλ (Ισπανία)-Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)

LEN Trophy (15-16 Απριλίου)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Ζέντεσι (Ουγγαρία)

Ματαρό (Ισπανία)-Ουραλότσκα Ζλάτουστ (Ρωσία)

Για την ιστορία διαιτητές στο final-4 της Euroleague θα είναι οι: Ραφαέλε Κολόμπο (Ιταλία), Ούρσουλα Βένγκενροτ (Ελβετία), Μαρτσέλα Μάους (Γερμανία), Ντράγκαν Σταμπάλια (Κροατία) και στο LEN Trophy οι: Αρνάλντο Πετρονίλι (Ιταλία), Ντιάνα Ντούτιλχ-Ντούμας (Ολλανδία), Χέντρικ Σοπ (Γερμανία) και Μαρτίνα Κουνίκοβα (Σλοβακία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News