default-image

Μήνας ηλεκτρικής ασφάλειας στο 6ο ΕΠΑΛ

Ελλάδα
Μήνας ηλεκτρικής ασφάλειας στο 6ο ΕΠΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "μήνα ηλεκτρικής ασφάλειας" διοργανώνουν στο Ηράκλειο ο Ηλεκτρολογικός Τομέας τού 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Στα πλαίσια του "Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας" θα πραγματοποιηθούν: ημερίδες, παρουσιάσεις και δρώμενα που σκοπό έχουν να προάγουν τη γνώση για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, καθότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι ένα κοινωνικό αγαθό που κάνει τη καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη γνώση για την ασφαλή χρήση της.

Το πρόγραμμα του "Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας", που διεξάγεται στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑ.Λ. (Πιτσουλάκη 24, Κηπούπολη), θα εξελιχθεί κατά τις τρείς εναπομείνουσες Τετάρτες του μήνα Μαρτίου, ήτοι την Τετάρτη 16, την Τετάρτη 23 και την Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Το σημερινό πρόγραμμα των εισηγήσεων περιλαμβάνει:

* Στις 7:30 το απόγευμα: "Παρουσίαση ηλεκτρολογικού τομέα - Ανάπτυξη κατασκευών", Γιώργος Γεωργαλής.

* Στις 8 το βράδυ: "Έξυπνος φωτισμός", Σταύρος Αχρασάκης.

* Στις 9:30 το βράδυ:"Ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία και υγεία. Επιτρεπτά όρια έκθεσης και διαδικασίες μετρησεων, Δημήτρης Στρατάκης.

Ο "Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας" απευθύνεται σε όλους τους χρήστες της ηλεκτρικής ενέργειας, Μαθητές, Σπουδαστές, Γονείς, καθώς επίσης στους Επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από τις δράσεις του "Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας" θα υπάρξει ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.

Ρεπορτάζ:

Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News