default-image

Εξάρα η Μπαρτσελόνα... με ρεκόρ χαμένων πέναλτι!

Ποδόσφαιρο
Εξάρα η Μπαρτσελόνα... με ρεκόρ χαμένων πέναλτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι γκολ και ένα... αρνητικό ρεκόρ χαμένων πέναλτι ήταν ο απολογισμός για την Μπαρτσελόνα στην σημερινή νικηφόρα αναμέτρηση με 6-0 επί της Χετάφε.

Ρεκόρ έγινε σε αυτό το ματς, διπλό, αλλά αρνητικό! Ο Λιονέλ Μέσι στο 11' εκτέλεσε πέναλτι και ο Γκουαΐτα απέκρουσε, έτσι ο Αργεντινός έφτασε τα 8 χαμένα πέναλτι με την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα για παίκτη του συλλόγου (7 ο Σαμουέλ Ετο'ό). Το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ αφορά αφορά γενικά στην Μπαρτσελόνα, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που χάνει 8 πέναλτι σε μία σεζόν!

Ο Μέσι πάντως πέτυχε ένα γκολ (4-0) και έκανε τρεις ασίστ στην αναμέτρηση. Δύο φορές σκόραρε ο Νεϊμάρ, από μία οι Μουνίρ Ελ Χανταντί και Αρντά Τουράν, ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ του Χουάν Ροντρίγκεθ στο 8'.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε αήττητη για 37ο σερί ματς, βελτιώνοντας το συγκεκριμένο ρεκόρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Αλέις Βιδάλ, Πικέ (69' Μπάρτρα), Ματιέ (61' Βερμάλεν), Τζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Αρντά Τουράν, Ινιέστα (61' Σαμπέρ), Μέσι, Νεϊμάρ, Ελ Χανταντί.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Μπουεντία, Βερχίνι, Βελάσκες, Άλβερο Περέιρα, Χουάν Ροντρίγκεθ, Μεδράν, Γιοντά, Πέδρο Λεόν (55' Μόι Γκόμεθ), Βαμπέρτο (78' Μένσα), Στσέποβιτς (54' Βίκτορ Ροντρίγκεθ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News