default-image

Στην Κρήτη για την κουμπαριά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Κρήτη
Στην Κρήτη για την κουμπαριά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας γάμος που τα είχε όλα .Λάμψη χλιδή πολυτέλεια ,παράδοση . Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις Αρχάνες ,την αγάπη και τον έρωτα τους επισφράγισαν η Ειρήνη Κεφαλογιάννη ,κόρη του παπά Ανδρέα από τα Ανώγεια και ο γνωστός επιχειρηματίας  Μιχάλης Μανουράς.

Οι δύο νέοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου που είχε όμως μια διαφορετική χροιά καθώς κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναικός κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι και αδερφικός φίλος του γαμπρού.

Ο κ.Γιαννακόπουλος πάντρεψε το ζευγάρι που έλαμπε  από  χαρά και ευτυχία. Μια ευτυχία  την οποία και θα ολοκληρώσει ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας καθώς η Ειρήνη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.Ενώ σε πελάγη ευτυχίας και ο μπαμπάς της νύφης ,ο αγαπητός παπά-Ανδρέας που συγκινημένος πήρε μέρος στην τέλεση του μυστηρίου της κόρης του με τον εκλεκτό της καρδιάς της .

Με το πέρας του μυστηρίου ,η συνέχεια δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης των Αρχανών το οποίο επέλεξε  το ζευγάρι για να ευχαριστήσει τους χιλιάδες καλεσμένους που το τίμησαν με την παρουσία τους στην διάρκεια ενός γλεντιού όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Αρκεί να αναφερθεί ότι στο κέντρο διασκέδασης παρευρίσκοντο άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου ακόμα και από το εξωτερικό και οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τον παπά Ανδρέα στα Ανώγεια ,στην διάρκεια γυρισμάτων  ντοκυμαντέρ.Επίσης άνθρωποι της αυτοδιοικησης, αλλά και προσωπικότητες  από τον χώρο των γραμμάτων και του πολιτισμού.

Εκτός από την απαστράπτουσα νύφη και τον γοητευτικό γαμπρό τα βλέμματα είχαν επικεντρωθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ,γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου και ανηψιό του Θανάση Γιαννακόπουλου, που είναι οι ιδιοκτήτες της  «Βιανέξ»,της μεγαλύτερης σήμερα ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και αποτελεί πλέον τον συνεχιστή της δυναστείας που έχτισαν ο πατέρας του και οι θείοι του, τόσο στη «Βιανέξ», όσο και στην ΚΑΕ  Παναθηναϊκός.

Πάντως και χθες η προσοχή του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναικού,στράφηκε πέραν του μυστηρίου και στον αγώνα που έδινε η ομάδα του με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Μάλιστα κάποια στιγμή χρειάστηκε να σηκωθεί από το τραπέζι που κάθονταν με την οικογένεια του και ανθρώπους που είχαν έρθει από την Αθήνα ,προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για το μάτς με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην ικανοποιεί τελικά τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News