default-image

ΟΦΗ - Ιάλυσος Live Streaming (0-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ - Ιάλυσος Live Streaming (0-0 ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα τον Ιάλυσο Ρόδου στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής και έχει μοναδικό στόχο την 6η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε από το portal www.neakriti.gr την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ - Ιάλυσος από την ΚΡΗΤΗ TV και την εξέλιξη του αγώνα.

Oι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ:  Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82' Μπουρσέλης), Πόποβιτς (68' Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74' Μαρτσάκης).

Αναπληρωματικοί: Γουόρντεν, Ραπτάκης, Μαρτσάκης, Κασμερίδης, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Πίτσος

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (74' Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (83' Παπαδημήτρης), Φονσέκα, Αθανασίου Α., Κορνελάτος (36' Καρπαθάκης)

Αναπληρωματικοί: Πλύγκος, Χειμωνέτος, Καρπαθάκης, Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Μαρίνου, Μαθιός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Σεφέρης (Κορινθίας).

Χαμένο πέναλτι για Περογαμβράκη!

Στο 17' ο Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα.

Ο ΟΦΗ πιέζει αλλά δεν μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 41' ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αρνήθηκε πέναλτι στον ΟΦΗ σε χέρι του Παφιάκη.

Πολλές φάσεις από τον ΟΦΗ στο β' ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Παπαδόπουλος έχει κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Στο 68' πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Γουόρντεν να μπαίνει στο ματς στη θέση του Πόποβιτς.

Στο 74' μπαίνει στο ματς ο Μαρτσάκης και βγαίνει ο Καλέ για τον ΟΦΗ. Στο ίδιο λεπτό ο Μαρίνου μπαίνει στη θέση του Σταυλά για τον Ιάλυσο.

Στο 82' αλλαγή για τον ΟΦΗ με Μπουρσέλη αντί Φραγκουλάκη ενώ για τον Ιάλυσο μπήκε ο Παπαδημήτρης κι αποχώρησε ο Σπάρταλης.

Δοκάρι στο 90'!

Ο Αλέξης Περογαμβράκης είχε δοκάρι στο 90' με κεφαλιά ενώ η μπάλα στη συνέχεια έσκασε ελάχιστα έξω από τη γραμμή του τέρματος.

ΤΕΛΙΚΟ ΟΦΗ - ΙΑΛΥΣΟΣ 0-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News