Ειδήσεις

Έπιασαν τέσσερις «μαϊμού» αποκλειστικές στο Ηράκλειο

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ακόμα γυναίκες συνέλαβαν για παροχή υπηρεσιών ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των Ηρακλείου χωρίς να κατέχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών,  θέμα που είχε αναδείξει και πρόσφατα το neakriti.gr .

Έπειτα από ελέγχους σε Νοσοκομεία του Ηρακλείου οι αστυνομικοί από το Α' και Β' Αστυνομικό Τμήμα συνέλαβαν τρείς αλλοδαπές υπήκοους Βουλγαρίας ηλικίας 41, 33 και 34 ετών και ακόμη μία αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας ηλικίας 50 ετών.

Αναλυτικότερα, οι τέσσερις γυναίκες, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να εργάζονται και να παρέχουν σε ασθενείς υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας», στερούμενες απαιτούμενου τίτλου σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος, από την αρμόδια Αρχή.

Και οι τέσσερις συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Να σημειωθεί πάντως  ότι  το σίριαλ με τις παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες  που εργάζονται κανονικά μέσα στα νοσοκομεία και της Κρήτης  και λόγω του ότι αμείβονται με  μικρότερα ποσά, έχουν επί της ουσίας δημιουργήσει ένα ιδιότυπο σκηνικό ομηρίας για τις νόμιμες αποκλειστικές και αποκλειστικούς νοσοκόμους  που ζητούν περισσότερα χρήματα για την κάθε βάρδια γιατί καλούνται απλά να  πληρώνουν τις εισφορές του,δεν έχει τέλος .

Σχόλια