Ειδήσεις

Ποιός Κρητικός βουλευτής "βλέπει" εκλογές

Η πιθανότητα πρόωρων εκλογών επανέρχεται στο προσκήνιο μετα από τις δηλώσεις και Κρητικού βουλευτή. Είναι πιθανό να γίνουν πολύ σύντομα εκλογές, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει, εκτίμησε ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσίπρας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει τρεις επιλογές, ή να σοβαρευτεί και να κυβερνήσει ή να συνεργαστεί με συγγενική κοινοβουλευτική δύναμη ή να κάνει εκλογές, είπε ο κ. Αυγενάκης. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για "αναποτελεσματικότητα" και "ανικανότητα" στη διαχείριση του προσφυγικού και σημείωσε πως αντί να το αντιμετωπίσει το διόγκωσε.

Μίλησε για "σόου του μίζερου Ελληνα πρωθυπουργού να χαριεντίζεται δίπλα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Νταβούτογλου" ενώ είχαμε αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου.

Παράλληλα έκανε λόγο και για ευθύνες Ευρωπαίων ηγετών στο προσφυγικό, που είτε έκαναν λάθος εκτιμήσεις, είτε οχυρώθηκαν πίσω από ακραίες θέσεις.

Εν όψει του 10ου συνεδρίου της Ν.Δ. που θα γίνει 22-24 Απριλίου ο αναπληρωτής γραμματέας της Π.Ε. του κόμματος είπε ότι έχουν γίνει χιλιάδες εγγραφές μελών.

Σχόλια