default-image

Συζητήσεις χωρίς λύση για τα τραπεζοκαθίσματα στο δήμο

Κρήτη
Συζητήσεις χωρίς λύση για τα τραπεζοκαθίσματα στο δήμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μια ακόμη φορά τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια διευρυμένης σύσκεψης στο δήμο Ηρακλείου, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας, όλα τα θέματα που αφορούν την εφαρμογή της νέας κανονιστικής  πράξης παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία κ. Μαρίνος Παττακός κάλεσε για τελευταία φορά τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος να εφαρμόσουν τον κανονισμό οριοθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων και να περιορίσουν τη χρήση τους εντός των προβλεπόμενων ορίων.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός εξήγησε στους συμμετέχοντες την κανονιστική πράξη παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων και κάλεσε όσους επαγγελματίες δεν έχουν σχετική άδεια να το πράξουν καθώς ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι.

Στη σύσκεψη μετείχαν ακόμη εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, της Δ/νσης  Δημ. Υγείας , ο Εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για τα καταστήματα κ. Μ. Χαιρέτης, η Πρόεδρος 1ης Δημοτικής Κοινότητας Μ. Ανδρονά, η Προέδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και διασκέδασης Ν. Ηρακλείου  κ. Μαρία Αντωνακάκη-Χαλβατζή, στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολεοδομίας Ηρακλείου και καταστηματάρχες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News