default-image

ΟΦΗ: «Όλοι το Σάββατο στο γήπεδο»

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: «Όλοι το Σάββατο στο γήπεδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμικό μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο ώστε να δώσει βροντερό παρών το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Ιάλυσο αλλά και στα επόμενα παιχνίδια, έστειλε η διοικούσα επιτροπή!

Με σύνθημα «όλοι στο γήπεδο» καλεί τους φίλους του ΟΦΗ να στηρίξουν την ομάδα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα πρέπει η έδρα του ΟΦΗ να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού. Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής είναι η εξής:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Η Διοικούσα Επιτροπή για μια ακόμη φορά αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει σε όλους την σημασία ο ΟΦΗ να βαδίσει σε αυτό το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής που διανύουμε δυνατός στο γήπεδο, αλλά και στην εξέδρα.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιαλυσό Ρόδου το Σάββατο στις 3μμ στο γήπεδο μας, έρχονται κρίσιμοι αγώνες, για την ομάδα μας. Παιχνίδια που θα καθορίσουν το στόχο της ανόδου.

Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ σε συστράτευση για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται.

Όλοι στο γήπεδο! Ήρθε η ώρα ο ΟΦΗ να πάρει αυτό που αξίζει.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τον τίτλο του πρωταθλητή, που του δώσει την ώθηση να ξεφύγει από την Γ Εθνική και σιγά-σιγά να τραβήξει το δρόμο του, προς τα εκεί που πραγματικά ανήκει.

Όλοι στο γήπεδο το Σάββατο λοιπόν.

Δυνατή φωνή στην εξέδρα, πάθος, χειροκρότημα και στήριξη στον προπονητή και τους παίκτες μας.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το σημερινό ΟΦΗ. Το γνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι.

Θα θέλαμε ακόμη να υπενθυμίσουμε τη σημασία, η συμπεριφορά του κόσμου στο γήπεδο να είναι αυτή που αρμόζει την ιστορία του ΟΦΗ.

Προσοχή, να μην δοθούν αφορμές σε κάποιους να μας βλάψουν και να φρενάρουν την πορεία μας.

Το κάστρο του ΟΦΗ, η έδρα του είναι η μεγάλη του δύναμη και αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

Όλοι το Σάββατο στο γήπεδο λοιπόν!

Να δείξουμε για μια ακόμη φορά σε όλους, ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός, ανίκητος!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News