default-image

Η συγκινητική προσφορά του Μανώλη Βεληβασάκη

Κρήτη
Η συγκινητική προσφορά του Μανώλη Βεληβασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περίμενε τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη. Ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλης Βεληβασάκης, ενημέρωνε τον Κώστα Μαμουλάκη ότι προσφέρει το διαμέρισμα που έχει στο Γάζι για να φιλοξενήσει μια οικογένεια προσφύγων, για όσο διάστημα χρειαστεί!

Το μήνυμα του Μ. Βεληβασάκη: Αγαπητέ Δήμαρχε, καλημέρα! Το διαμέρισμά μου στο Γάζι είναι διαθέσιμο να φιλοξενήσει μια οικογένεια προσφύγων για όσο διάστημα χρειαστεί! Χαιρετισμούς, Μανώλης Βεληβασάκης.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι Κρήτες όπου κι αν βρίσκονται, όποια θέση κι αν κατέχουν, δεν ξεχνούν και δεν αδιαφορούν. Η προσφορά του Μανώλη Βεληβασάκη, του ανθρώπου που κάνει περήφανο, όχι μόνο το Μαλεβίζι και την Κρήτη, αλλά την πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο, είναι μια ακόμα απόδειξη για αυτό. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το παράδειγμα της αλληλεγγύης, θα το ακολουθήσουν κι άλλοι συμπολίτες μας και η Κρήτη θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Μανώλη Βεληβασάκη, να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός και δυνατός για να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News