default-image

Απαγόρευσαν στο βίαιο πατέρα να βλέπει την οικογένεια

Κρήτη
Απαγόρευσαν στο βίαιο πατέρα να βλέπει την οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει τα θύματα τους σε απόσταση 100 μέτρων πριν την εκδίκαση της υπόθεσης του, αφέθηκε ο 45χρονος από το Αρχοντικό Αρκαλοχωρίου ο οποίος κακοποίησε βάναυσα τη σύζυγο και το 8χρονο παιδί του. Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης όταν το άτυχο παιδάκι πήγε κλαίγοντας στο σχολείο.

Συγκεκριμένα το 8χρονο αγοράκι πήγε κλαίγοντας το πρωί της Πέμπτης στο δεύτερο δημοτικό Αρκαλοχωρίου. Οι δάσκαλοι έκπληκτοι διέκριναν στο πρόσωπο του σημάδια κακοποίησης και ένα ανοικτό τραύμα πάνω από το δεξί του μάτι. Η περιγραφή του ανατριχιαστική, καθώς όπως είπε το είχε χτυπήσει λίγο νωρίτερα ο πατέρας του, ο οποίος σήμερα αρνείται ότι το κακοποίησε.

Τα τραύματα του παιδιού τους "οδήγησαν" στη μητέρα

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε όλη την έκταση της όταν αστυνομικοί του Τμήματος Αρκαλοχωρίου, που βρήκαν και συνέλαβαν το 45χρονος στο σπίτι του. Όταν εντόπισαν τη 36χρονη μητέρα, η ίδια τους εξιστόρησε πως το προηγούμενο βράδυ είχε καταλήξει στο κέντρο υγείας με σπασμένη κλείδα μετά από έναν ακόμη άγριο ξυλοδαρμό. Η ίδια επέλεξε να μην επιστρέψει στο σπίτι της, αφήνοντας όμως μόνο το άτυχο αγοράκι με τον 45χρονος ο οποίος λίγες ώρες αργότερα φέρεται να ξέσπασε την οργή του για την απουσία της πάνω στον 8χρονο.

Αρνήθηκε ότι κακοποίησε το γιο του

Όπως ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε εκνευρίστηκε όταν αρνήθηκε να πιεί το γάλα του και τον χαστούκισε με συνέπεια το πρόσωπο του να χτυπήσει πάνω στο τραπέζι και να τραυματιστεί. Την Παρασκευή  πάντως ενώπιον του Εισαγγελέα και το αυτοφώρου όπου οδηγήθηκε τελικά, αρνήθηκε ότι κακοποίησε βάναυσα τη σύζυγο και το 8χρονο αγοράκι .

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, όσο αφορά στον τραυματισμό του 8χρονου ενώ διαχώρισε τον ξυλοδαρμό της συζύγου ώστε να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία. Η υπόθεση ξυλοδαρμού του παιδιού αναμένεται να εκδικαστεί στις 17 Μαρτίου. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος  απαγορεύεται να πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων τη σύζυγο και το παιδί τους, όσο την κοινή τους κατοικία και το σχολείο του παιδιού.

Η περιπέτεια της 36χρονης μητέρας η οποία αν και τραυματισμένη συνελήφθη και κρατήθηκε για λίγη ώρα εξαιτίας παλαιότερης καταδικαστικής απόφασης έληξε με προφορική εντολή εισαγγελέα. Οι αρχές της έδωσαν προθεσμία μιας εβδομάδας να τακτοποιήσει την οφειλή της, ώστε το 8χρονο αγοράκι να μην μείνει μόνο του.

Ρεπορτάζ:Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News