Ειδήσεις

Μια ελληνική εταιρεία στο μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας

Η ελληνική τεχνολογική εταιρεία Oseven αναγνωρίζεται διεθνώς μέσα από την υποψηφιότητά της στα European FinTech Awards 2016, που θα αναδείξουν στις 14 Απριλίου τις 25 καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν σημαντικές συνεργασίες της εταιρίας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας. Μπορείτε να ψηφίσετε τη μοναδική ελληνική συμμετοχή στο παρακάτω link: http://100.fintech.nl/oseven-telematics.

Με στόχο την ασφαλέστερη οδήγηση, ιδρύθηκε το 2013 η Oseven (www.oseven.io). Πρόκειται για μία ελληνική τεχνολογική εταιρία που εξειδικεύεται σε λύσεις τηλεματικής και αναλύσεις οδηγικής συμπεριφοράς.

Η Osevenπαρέχει στις ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υποδομές για να καταγράφουν την οδηγική συμπεριφορά των πελατών τους και να μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα την τιμολογιακή τους πολιτική.

Με τη βοήθεια του μοντέλου ανάλυσης οδηγικής συμπεριφοράς μέσω της εφαρμογής της OSEVEN για κινητά τηλέφωνα, οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν προγράμματα τιμολόγησης «Pay How You Drive» (Πληρώνω βάσει του τρόπου με τον οποίο οδηγώ, της οδηγικής μου συμπεριφοράς) και «Pay As You Drive» (Πληρώνω βάσει των χιλιομέτρων που διανύω). Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλείς οδηγοί ανταμείβονται με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα και άλλα βραβεία και εξοικονομούν έως και 30% στο κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου τους, ενώ παράλληλα, μειώνονται τα ατυχήματα στους δρόμους.

Μέσω της πρωτοποριακής και φιλικής εφαρμογής κινητού (iOS και Android) της Oseven, οι οδηγοί (ιδιώτες ή επαγγελματίες) αποκτούν σαφέστερη αντίληψη της οδηγικής τους συμπεριφοράς. Μπορούν να εντοπίζουν τις αδυναμίες τους, να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με άλλους οδηγούς, να λαμβάνουν προσωποποιημένες συμβουλές βάσει του οδηγικού τους προφίλ και να βελτιώνονται συνεχώς για να γίνουν πιστοποιημένοι ασφαλείς οδηγοί από την Oseven(«O7 Certified Driver»).

«Έχουμε θέσει την Οδική Ασφάλεια ως προτεραιότητά μας και θέλουμε η Osevenνα αποτελέσει τον καταλύτη στον αγώνα εναντίον των τροχαίωνατυχημάτων» αναφέρει οΒασίλης Στιβακτάκης, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Oseven.

https://www.facebook.com/oseven.io

https://twitter.com/OSevenTelematic

https://www.linkedin.com/company/oseven

Σχόλια