default-image

Συγκλονίζει ο Κονταρός,σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Κρήτη
Συγκλονίζει ο Κονταρός,σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τρομακτική εμπειρία που έζησε άφησε για πάντα τη "σφραγίδα" της και οι αναμνήσεις τον πληγώνουν ακόμα και σήμερα στοιχειώνοντας τη ζωή του. Ο γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός μπορεί να έχει πλέον ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που έζησε μετα το δραματικό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, τα μαθήματα ζωής που πήρε όμως συγκλονίζουν .

Ο ίδιος θυμάται πως συνέβη το τροχαίο στις 12 Δεκεμβρίου 2010, μια ημερομηνία που χαράχτηκε στη μνήμη του. «Ήμουν κουρασμένος, νύσταξα και προτίμησα να σταματήσω δεξιά στη λωρίδα ασφαλείας, έριξα το κάθισμα και κοιμήθηκα. Πρέπει να κοιμόμουν κανένα μισάωρο όταν χτύπησε ο άλλος πάνω μου», εξομολογείται.

Μετα το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη κατά την επιστροφή του από το νυχτερινό κέντρο "Γαλάζιο" όπου εμφανιζόταν,ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.

Είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του

Μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha που είχε θέμα δράματα της ασφάλτου, παραδέχτηκε ότι από το μυαλό του πέρασε η σκέψη ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει «αρχικά δεν μπορούσα να κουνήσω σχεδόν καθόλου τα χέρια μου. Το αριστερό μόνο πολύ λίγο. Όταν είσαι ένας άνθρωπος που είσαι μέσα στον κόσμο, είσαι δυνατός, είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου επαγγελματικά και προσωπικά και ξαφνικά βρίσκεσαι ακίνητος, λες «Θεέ μου θέλω να φύγω». Δεν το κρύβω ότι μου πέρασε και αυτό από το μυαλό. Είχα βρει και τον τρόπο»…

Η οδύσσεια που βίωσε αποτυπώνεται σε κάθε λέξη του δημοφιλούς καλλιτέχνη αφού για αρκετό διάστημα δεν μπορούσε να κάνει ούτε βήμα.

«Το πόδι μου κούνησε μετά από 7 μήνες. Μάλιστα τη μέρα που κούνησε το πόδι μου είχαν έρθει κάποιοι φίλοι μου από την Κρήτη να με δουν και είχαμε κάνει το δωμάτιο σαν ταβέρνα. Φέρανε μουσικά όργανα, φαγητά και γινόταν γλέντι»… περιγράφει συγκλονισμένος ακόμα από την αίσθηση που του άφησε η συγκεκριμένη μέρα.

Επιμέλεια:Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News