default-image

Νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης ο Λευτέρης Κοπάσης

Κρήτη
Νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης ο Λευτέρης Κοπάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Λευτέρης Κοπάσης αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου, καταλαμβάνοντας τη θέση του παραιτηθέντος προέδρου Γιάννη Στρογγυλού.

Μέλη της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, προσήλθαν χθες στις κάλπες αναδεικνύοντας τον κ. Κοπάση στη θέση του προέδρου και αντιπρόεδρο τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Σπύρο Σοφιανό.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι διαδικασίες εκλογής προεδρείου της αντιπροσωπείας και του προεδρείου Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Δυτικής Κρήτης πραγματοποιήθηκαν μετά την παραίτηση του μέχρι χθες προέδρου Γιάννη Στρογγυλού, εν μέσω της τρέχουσας θητείας των οργάνων, η οποία ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2016.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή, νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Λευτέρης Κοπάσης (ηλεκτρολόγος μηχανικός), αντιπρόεδρος ο Σπύρος Σοφιανός (ηλεκτρολόγος μηχανικός) και γενικός γραμματέας η Ανθή Βογιατζάκη (πολιτικός πηχανικός).

Νέος πρόεδρος της Αντιπροσωπείας εκλέχθηκε ο Γιάννης Βόρδος (πολιτικός μηχανικός), αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γελασάκης (αρχιτέκτονας μηχανικός) ενώ γενικός γραμματέας παραμένει ο Γιώργος Αρχοντάκης (μηχανολόγος μηχανικός).

«Το ασφαλιστικό και η απασχόληση των μηχανικών είναι τα πρώτα θέματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσομε ενώ στις προτεραιότητες μας είναι να εξαντλήσουμε τα περιθώρια για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Κρήτη ώστε να ενισχύσομε και τον κλάδο των μηχανικών» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Λευτέρης Κοπάσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News