Ειδήσεις

Το Κρητικό ψαροχώρι που μπήκε στο διεθνές τζετ σετ!

Από ένα γραφικό ψαροχώρι έγινε σημείο συνάντησης του διεθνούς τζετ σετ και βεβαία ο λόγος στην Ελούντα. Μοναδικές εικόνες λοιπόν από το ιστορικό αλλά και τουριστικό παρελθόν της Ελούντας παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", γυρνώντας τους τηλεθεατές πολλά χρόνια πίσω σε ένα τόπο η αύρα του οποίου ακόμα και σήμερα είναι μοναδική.

Το σημερινό τουριστικό θέρετρο που είναι σημείο συνάντησης τους διεθνούς τζετ σετ ξεκίνησε ως ένα γραφικό ψαροχώρι μοναδικής ομορφιάς αλλά και ανυπολόγιστου αρχαιολογικού πλούτου.

Από το πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός αναφέρθηκε στην σημερινή δυναμική της Ελούντας που παρά τις ξενοδοχειακές μονάδες πολυτελείας δεν έχει χάσει την παρελθοντική της μαγεία, ενώ ο ξεναγός Βαγγέλης Παπανικολάου, ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση του αρχαιολογικού προφίλ της Ελούντας που σήμερα η Σπιναλόγκα της είναι ο δεύτερος σε επισκεψημότητα αρχαιολογικός χώρος στην Κρήτη μετά το μινωικό ανάκτορο της Κνωσού.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην βελτίωση των υποδομών που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες με σημείο αναφοράς το οδικό δίκτυο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

 

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια