default-image

Ξεκούραστα & Ανώδυνα έχασε τα κιλά της...

Γυναίκα & παιδί
Ξεκούραστα & Ανώδυνα έχασε τα κιλά της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκούραστα και ανώδυνα έχασε τα κιλά της...Ο λόγος για την πανέμορφη Αθηνά Μουστακάκη η οποία μας εντυπωσίασε στην κυριολεξία με την εμφάνιση της στο τελευταίο επεισόδιο του make over .

Ήταν χαρακτηριστική η φράση της Αναστασίας Μπιτζιλέου που την χαρακτήρισε σαν μια «ψεύτικη κούκλα»!

Η ίδια η Αθηνά, μια μανούλα 35 μόλις χρονών, 6 παιδιών που είχε ξεχάσει πως είναι να σε φροντίζουν, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη την μεγάλη αλλαγή της. «Νιώθω υπέροχα δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματα μου, ανώδυνα και ξεκούραστα έχανα τα κιλά μου…», δήλωσε ενθουσιασμένη.

Ενθουσιασμένοι ήταν κι οι φίλοι αλλά και η οικογένεια της Αθηνάς που έβλεπαν την σταδιακή αλλαγή να έρχεται εβδομάδα με την εβδομάδα.

Η Αθηνά επισκεπτόταν το SLIM WAY καθημερινά  2,5 ώρες, όπου το πολυδύναμο κέντρο με επικεφαλής την κ.  Μαρία Μανασάκη για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν και αυτό το  make over της εκπομπής.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε την μαρτυρία της συμμετέχουσας η οποία εκμυστηρεύεται ότι έχει αλλάξει ριζικά η ψυχολογία της, έχει ξαναβρεί τις αντοχές της και είναι γεμάτη ενέργεια!

Το κομμωτήριο md με το χρώμα - χτένισμα και κούρεμα  ανέδειξαν  τα χαρακτηριστικά της και ελευθέρωσαν την εμφάνιση της Αθηνάς ενώ το κατάστημα D.G. SALONE απογείωσε την νέα σιλουέτα αλλά και το look της !

Η Αθηνά δίνει ένα μήνυμα στο παρακάτω video: Ότι θέλει κανείς, μπορεί να το καταφέρει….!

Και αυτό είναι μια αλήθεια που ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

 Χίλια Μπράβο στην Αθηνά για την προσπάθεια της! Πολλά συγχαρητήρια και στους επιστημονικούς συνεργάτες της εκπομπής από το SLIM WAY που κατάφεραν μέσα σε ένα μήνα την απώλεια 8 κιλών και 35 πόντων συνολικά σε όλο το σώμα.

Ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο  make over την Κυριακή 13-3  στις 6 το απόγευμα  και όπως λέει η Αναστασία όταν τελειώνει ένα make over,  ένα άλλο ξεκινά….

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News