default-image

Διέφυγε τον κίνδυνο ο γιος του συζυγοκτόνου

Χανιά
Διέφυγε τον κίνδυνο ο γιος του συζυγοκτόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που αφορούν στην εξέλιξη της υγείας του νεαρού γιου του 61χρονου, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στον Πάνω Σταλό Χανίων. 

Ειδικότερα, ο 21χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, από τις σφαίρες του πατέρα του, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, έχοντας, ωστόσο, διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. 

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες, οι γιατροί να προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος, λίγο μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού. 

Στο μεταξύ, η τοπική κοινωνία των Χανίων συνεχίζει να είναι παγωμένη από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στον Πάνω Σταλό. Το συμβάν διαδραματίστηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας του 61χρονου, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. 

Ο 61χρονος φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον αδερφό του. Όταν πήγε να τραβήξει το πιστόλι που - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατείχε παράνομα -, η 48χρονη γυναίκα του και ο γιος του μπήκαν στη μέση για να αποτρέψουν τα δυσάρεστα. 

Από τις τρεις βολίδες που βγήκαν από το όπλο του 61χρονου, οι δύο τραυμάτισαν το νεαρό και η μια ήταν αυτή που απέβη μοιραία για την 48χρονη. Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος, ο οποίος βαρύνεται με κακουργηματικές κατηγορίες, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Χανίων, την Τετάρτη (9/3).

Ρεπορτάζ:

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News