Ειδήσεις

Σηκώθηκε και έφυγε ο ένας και μοναδικός υπαλληλος

Ημέρα για γερά νεύρα αποδείχτηκε η σημερινή για δεκάδες ασφαλισμένους που έσπευσαν στο ΙΚΑ του Αγίου Μηνά για να ρυθμίσουν υποθέσεις τους ωστόσο αναγκάστηκαν να είναι "στο περίμενε" για αρκετές ώρες .

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν πολίτες στο neakriti,gr το πρόβλημα επικεντρωνόταν στον δεύτερο όροφο και συγκεκριμένα στο τμήμα μητρώου καθώς στο γκισέ υπήρχε ένα μόλις άτομο για να εξυπηρετήσει δεκάδες ανθρώπους που είχαν σπεύσει εκεί από τις πρώτες πρωινέ ώρες.

Μάλιστα όπως τονίζει ο κ. Κώστας Φασουλάκης είχε πάει από τις 8 το πρωί λαμβάνοντας το νούμερο 46.Στις 11.30 η καθυστέρηση ήταν τόσο μεγάλη που το νούμερο εξυπηρέτησης ήταν μόλις στο 10 και τα χαρτάκια που είχαν κοπεί έφθαναν στο 85.

Η αγανάκτηση ωστόσο ξεχείλισε για τους παρευρισκόμενους όταν ο ένας και μοναδικός υπάλληλος σηκώθηκε και έφυγε από την θέση του σύμφωνα  πάντα με τον κ. Φασουλάκη ,για προσωπικούς λόγους , αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους εξοργισμένους ασφαλισμένους.

Οι ασφαλισμένοι περίμεναν για παραπάνω από μισή ώρα την επιστροφή του ταμία ωστόσο σίγουρα κάποιοι ίσως θα πρέπει να σκέφτονται και το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν σε περίπτωση που δεν προλάβουν να εξυπηρετηθούν.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

Σχόλια