default-image

Οικογενειακή τραγωδία: Κρίσιμες ώρες για τον 21χρονο γιο

Κρήτη
Οικογενειακή τραγωδία: Κρίσιμες ώρες για τον 21χρονο γιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράκος εμφανίστηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων ο 61χρονος, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του και να τραυμάτισε σοβαρά το γιο του, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στον Πάνω Σταλό Χανίων. Το παλικάρι τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μέχρι και χθες το βράδυ, ο άτυχος νέος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμες για την πορεία της υγείας του τις επόμενες ώρες.

Ο 61χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος ενώπιον του εισαγγελέα, έχοντας τοποθετημένες γάζες και στα δυο του χέρια. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Κατόπιν οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Τετάρτη.  

Τραγωδία

Το συμβάν διαδραματίστηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, στον Πάνω Σταλό, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Παρόντες την ώρα του τραγικού περιστατικού ήταν ο 61χρονος, η 48χρονη γυναίκα του, ο μικρός γιος του, ηλικίας 21 ετών, καθώς και ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη. Την ώρα του συμβάντος βρίσκονταν, ακόμη, μέσα στο σπίτι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον αδερφό του. Όντας σε έξαλλη κατάσταση, τράβηξε το πιστόλι του, το οποίο - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. - κατείχε παράνομα. Η σύζυγός του και ο γιος του, θέλοντας να αποτρέψουν τα δυσάρεστα, επιχείρησαν να τον εμποδίσουν... Εις μάτην. Από το όπλο του 61χρονου βγήκαν τουλάχιστον τρεις βολίδες. Οι δύο από αυτές βρήκαν το γιο του και η μία τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος διενήργησε χθες τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, ο θάνατός της επήλθε λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό της: Η 48χρονη δέχτηκε μια σφαίρα, η οποία διαπέρασε το αριστερό της μπράτσο, εισχώρησε στο θώρακα κι αφού διαπέρασε πνεύμονες και καρδιά, βγήκε από τη δεξιά πλευρά.

Ρεπορτάζ:

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News