Ειδήσεις

Το Τζόκερ στην Κρήτη, Βιαννίτης..ο σύγχρονος Μίδας

Μπορεί το τυχερό δελτίο του τζόκερ το οποίο και έκανε πλούσιο έναν υπερτυχερό κατά 740.000 ευρώ, να παίχτηκε στο πρακτορείο του κ. Λουλάκη στη Βιάννο, ωστόσο ο ίδιος δεν το γνώριζε μέχρι και νωρίς σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Λουλάκη και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ,ο πλουσιότερος κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είναι από την περιοχή της Βιάννου μην αποκλείοντας ακόμη και το ενδεχόμενο το τυχερό δελτίο να ανήκει σε κάτοικο της Άνω Βιάννου.

Ο κ. Λουλάκης που διατηρεί το πρακτορείο του στην καρδιά της Άνω Βάνου, μετά τον  αρχικό αιφνιδιασμό του, δηλώνει  στο neaktriti.gr χαρούμενος για το γεγονός ότι η "θέα" τύχη χαμογέλασε στο κατάστημα του. "Πρόκειται για ένα πλήρες σύστημα, το δελτίο το συγκεκριμένο κοστίζει μόλις 20 ευρώ,προσθέτει ο κ. Λουλάκης  που διατηρεί το συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και 4 χρόνια και τονίζει "Είναι ή πρώτη φορά που πέφτουν τόσα χρήματα στο πρακτορείο μου, άλλες φορές είχαμε και 5άρια αλλά ποτέ δελτίο της κατηγορίας 5+1.Εύχομαι στον τυχερό να κάνει σωστή διαχείριση των χρημάτων και να είναι άνθρωπος από τον τόπο μας."

Ο κ. Λουλάκης

Χθες κατά την διάρκεια της κλήρωσης, το ένα από τα δύο τυχερά δελτία έπεσε στην Κρήτη και το άλλο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την 1685η κλήρωσης τα συνολικά διανεμόμενα κέρδη στην πρώτη κατηγορία (5+1) είναι 1.480.475,92 ευρώ(740.237,96 στον καθένα τυχερό). Στη 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τριάντα (30) τυχερά δελτία, που το καθένα κερδίζει το ποσό των 6.438,13 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:14, 20, 21, 30, 31 και Τζόκερ: 5.

Ευχή όλων τα χρήματα να πάνε σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη .

Ρεπορτάζ :Βάλια Μπούη

Σχόλια