Ειδήσεις

Νέα ταλαιπωρία περιμένει χιλιάδες οδηγούς

Σκηνές κυκλοφοριακού χάους αναμένεται να επικρατήσουν στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου, μετά το κλείσιμο του ΒΟΑΚ από Γούρνες μέχρι κόμβο Καστελίου για την εκτέλεση αναγκαίων εργασιών στο πλαίσιο του μεγάλου αναπτυξιακού έργου Γούρνες Χερσόνησος.


 
Εκτός απροόπτου, η νέα εθνική οδός θα κλείσει στο επίμαχο τμήμα από 16 Μαρτίου έως 23 Απριλίου, με την εκτροπή της κυκλοφορίας να γίνεται μέσω της παλιάς εθνικής οδού, όπου ολοκληρώνονται εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος, για τις οποίες υπήρξε και η συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης.


Και όλα αυτά συμβαίνουν ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να τονίζουν την ανάγκη επίσπευσης των εργασιών, για την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.


Το ποσοστό υλοποίησης των εργασιών στο μεγάλο οδικό έργο αγγίζει το 20% και όπως εκτιμάται θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2018.


Σε ότι αφορά στις εργασίες αποχέτευσης που εκτελούνται στη περιοχή Κοκκίνη Χάνι και Βαθιανό Κάμπο, αυτές όπως εκτιμάται θα ολοκληρωθούν μέσα σε χρονικό διάστημα μιας βδομάδας.

Ρεπορτάζ:

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια