Ειδήσεις

Νικητές οι Euroγκέκα στο14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Κυριακής, το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, με νικήτρια την ομάδα Euroγκέκα.

Με εκατοντάδες συμμετοχές και πολύ κέφι έπεσε η αυλαία του 14ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε δυνατές εκπλήξεις και συγκινήσεις στις ομάδες και έδωσε ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα στο Ηράκλειο.

Τη διοργάνωση φέτος ανέλαβε η περσινή νικήτρια ομάδα, οι "Καστρινοί Πειρατές", σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Από την Ενετική Λότζια στις 11 το πρωί ξεκίνησε το 14ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, συγκεντρώνοντας και φέτος χιλιάδες φίλους του παιχνιδιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους.

3ος ΓΡΙΦΟΣ: Το ημερολόγιο που κρατούσε στα χέρια του ήταν πολύ μπερδεμένο. Σκόρπισε λέξεις και φράσεις που έπρεπε να αποκωδικοποιήσει. Και σε εκείνο το κουτί ένα σωρό χαρτιά που με την πρώτη ματιά δεν έβγαζαν νόημα. Το απόκομμα από το εισιτήριο μιας έκθεσης έπεσε από το ημερολόγιο στο πάτωμα. Η διεύθυνση στο κάτω μέρος του τράβηξε την προσοχή και του θύμισε την μέχρι τώρα πορεία της ζωής της Χριστίνας. Ε, ρε γλέντια, σκέφτηκε! Πόσοι ξεκίνησαν από την παράγκα και βρέθηκαν απέναντι στο αρχοντικό. Ή λύση ήταν: Μικρό σαράϊ

4ος ΓΡΙΦΟΣ: Ο χώρος της έκθεσης ήταν γεμάτος ιδιαίτερα έργα. Πίνακες και γλυπτά κοσμούσαν αυτό το υπέροχο κτίριο. Η ομορφιά των έργων τον συνεπήρε. Η πραγματική εικόνα όμως της πόλης τον έβαλε σε σκέψεις και αναρωτήθηκε: "Πόσο εύκολα θα γινόταν πιο όμορφη αν όλοι βοηθούσαν λίγο!". Ή λύση ήταν: Στρατιωτική πύλη Παντοκράτορος

Σχόλια