Ειδήσεις

Στήριξη Κορκίδη στους επιχειρηματίες της Κρήτης

Την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στα προγράμματα που αφορούν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες επισήμανε ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης σε συνάντηση τους στην Περιφέρεια με τον πρόεδρο της Ελληνικής  Συνομοσπονδίας Εμπορίου Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλη Κορκίδη και συνεργατών του παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντύπα Σηφάκη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανόλη Αλιφιεράκη, του Δ.Σ  του Εμπορικού συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μανόλη Κουμαντάκη.

Στην συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οι δυνατότητες αντιμετώπισης τους, ενώ έγινε συζήτηση για την ίδρυση Οpen Μall στην Κρήτη.

Μάλιστα ο κ. Κορκίδης είπε ότι «η Κρήτη έχει τα χαρακτηριστικά και τις υποδομές "ανοιχτού εμπορίου" να λειτουργήσει Οpen Μall, όπως λειτουργούν ήδη σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη».

Παράλληλα ο ίδιος, αλλά και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για την στήριξη του κλάδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του εμπορίου.

Σχόλια