default-image

Οικογενειακή τραγωδία, νεκρή η μητέρα, χαροπαλεύει ο γιος

Κρήτη
Οικογενειακή τραγωδία, νεκρή η μητέρα, χαροπαλεύει ο γιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωριό Σταλός, ο 61χρονος πατέρας της οικογένειας κάτω από άγνωστες συνθήκες, πιθανότατα είχε προηγηθεί καβγάς, πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον γιο του, με πιστόλι, που σύμφωνα με την αστυνομία κατείχε παράνομα. Μία από τις σφαίρες ωστόσο "βρήκε" την πλάτη της 48χρονης γυναίκας του, η οποία και δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε κατευθείαν στο τραύμα που προκλήθηκε από την σφαίρα.  

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της, ενώ ο 21χρονος γιος μεταφέρθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων και υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Ο πατέρας συνελήφθη, ενώ η αστυνομία διερευνά τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι παρών ήταν ο αδερφός του φερόμενου δράστη, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι γείτονες ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν τελικά τις Αρχές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News