Ειδήσεις

Στο Λασίθι ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας

Μετά το Ηράκλειο όπου και πραγματοποίησε τα εγκαίνια της παιδοψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ ,ο γενικός  γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Πέτρος Γιαννουλάτος βρίσκεται σήμερα στο Λασίθι και συγκεκριμένα στη Νεάπολη.

Εκεί διεξάγεται σύσκεψη με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης του έργου «Τμήμα φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης Λασιθίου στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης Διαλυνάκειο .

Στην ενημερωτική εκδήλωση, που διοργανώνει η ΔΥΠΕ Κρήτης, αναμένεται να ανακοινωθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για το Κέντρο Αποκατάστασης, αλλά και για τη λειτουργία των νοσοκομείων.

Στη σύσκεψη μετέχουν τοπικοί φορείς σε επίπεδο Λασιθίου, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και εργαζόμενοι στις αντίστοιχες δομές.

Πριν την σύσκεψη, ο Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας συνοδευόμενος από τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης  επισκέφθηκε το ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης  όπου προκειμένου  συναντήθηκε για να συζητήσει με διοικητικά στελέχη και εργαζομένους, θέματα που αφορούν στα νοσοκομεία του Λασιθίου, ενώ στην συνέχεια θα επισκεφθεί το χώρο που πρόκειται να ανεγερθεί το Κέντρο Αποκατάστασης Λασιθίου.

Σχόλια