default-image

Αντικαρκινικές θεραπείες, στην εκπομπή "Πάνω απ’ όλα η υγείας μας"

Υγεία
Αντικαρκινικές θεραπείες, στην εκπομπή "Πάνω απ’ όλα η υγείας μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δυσκολευόμαστε τόσο πολύ να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε και να αρχίσουμε να φροντίζουμε τους εαυτούς μας; Αρρώστια είναι ακριβώς ένας τρόπος του σώματος να μας πει ότι η ενέργειά μας δεν ρέει αρμονικά και κάτι στη ζωή μας δεν λειτουργεί σωστά. Εάν δεν δώσουμε προσοχή στις αρχικές ενδείξεις, οι προειδοποιήσεις θα αυξάνονται σταδιακά, έως ότου αναγκαστούμε να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Κάθε χρόνο σε πάρα πολλούς ανθρώπους γίνεται διάγνωση ότι πάσχουν από καρκίνο πάρα πολλοί θεραπεύονται και ζουν μια φυσιολογική και ποιοτική ζωή. Μερικοί θεραπεύονται ακόμη και από πολύ προχωρημένους καρκίνους με κακή πρόγνωση. Οι επιστήμονες τις περιπτώσεις αυτές τις αποκαλούν "αυτόματες ιάσεις".

Οι αβλαβείς αντικαρκινικές θεραπείες, και ειδικότερα η υπερθερμία, ως ο τέταρτος πυλώνας της ογκολογίας, είναι το θέμα που θα αναπτύξουν στο στούντιο η Εύα Ντελιδάκη, με καλεσμένους τον δρ Αλφρέντο Barich  (χειρουργό-ογκολόγο, πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογικής Υπερθερμίας), τον δρ Αία-Θεόδωρο Παπασταύρου (χειρουργό ΩΡΛ, γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογικής Υπερθερμίας), την Χρυσούλα Αντωνογιαννάκη (πρόεδρο του "ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ", την κ. Αθηνά Σφακάκη (συγγραφέα   μέλος του "ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ"), την Ειρήνη Μασαούτη (διαιτολόγο-διατροφολόγο, συστημική σύμβουλο), την Καλλιόπη Μανιώρου (συμβουλευτική ψυχολόγο).

Όσο κι αν φανεί περίεργο λόγω του θέματος… εξελίσσεται στο στούντιο μία ευχάριστη και περιεκτική συζήτηση, που μπορεί ο καθένας να την ακούσει, ενώ λύνονται… και πάρα πολλές απορίες!

Την εκπομπή που προβάλλεται στην "ΚΡΗΤΗ TV", το Σάββατο, 2 το μεσημέρι, επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News