Ειδήσεις

"Γαλάζια" συνδιάσκεψη στο Ηράκλειο

Μετά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ., "σκυτάλη" στις παγκρήτιες κομματικές συνδιασκέψεις παίρνει η Ν.Δ.! Το τοπικό "γαλάζιο" στρατόπεδο βρίσκεται σε έναν σχετικό αναβρασμό, μια κινητικότητα, αφενός με φόντο τις πολιτικές εξελίξεις και αφετέρου με φόντο το επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εργασιών, ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Ν.Δ., θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα παγκρήτια σύσκεψη στελεχών της Ν.Δ. Η σύσκεψη, όπως ανακοινώθηκε, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "ΑΤΛΑΝΤΙΣ" στο Ηράκλειο.

Κορυφαία στελέχη

Στη σημερινή παγκρήτια "γαλάζια" σύσκεψη θα συμμετάσχουν όλα τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. Το "παρών" θα δώσουν ο αναπληρωτής γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο τέως μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Χανίων κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, στελέχη της Γραμματείας του Οργανωτικού της Ν.Δ. και στελέχη της παράταξης και των τεσσάρων νομών της Κρήτης.

Σχόλια