default-image

Φαίνεται ενοχλούσαν κάποιους τα λουλούδια

Ηράκλειο
Φαίνεται ενοχλούσαν κάποιους τα λουλούδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάσαμε σήμερα στο profile του Δημήτρη Νικολιδάκη, γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Κρητικού Φούρνου επί της Κνωσού, ότι μετά από καταγγελία αγνώστου, η δημοτική αστυνομία ενημέρωσε τον ίδιο ότι θα έπρεπε να απομακρύνει από το πεζοδρόμιο στο μέσω της κεντρικής οδού, τις γλάστρες που είχε τοποθετήσει με δικά του έξοδα μόνο και μόνο για να δώσει λίγο χρώμα στον πολύβουο δρόμο.

Ο ίδιος αγανακτισμένος, απομάκρυνε τις γλάστρες, ενώ την ίδια στιγμή ζητά από τη Δημοτική αρχή να επιδείξει τον ίδιο ζήλο και σε άλλα φαινόμενα που "ενοχλούν" την καθημερινότητα μας.

Γράφει στον "τοίχο" του ο Δημήτρης Νικολιδάκης

"Καλημέρα ....κατόπιν υποδείξεως συμμόρφωσης από την δημοτική αστυνομία για αφαίρεση των γλαστρών ενημερώνουμε ότι χωρίς δεύτερη σκέψη οι γλάστρες αφαιρέθηκαν σήμερα το πρωί .

Ενημερώνουμε επίσης το ρουφιάνο

Σκ...ψυχο που είχε κάνει την καταγγελία ότι ο στόχος του επιτευχθεί.

Να περάσει να καμαρώσει !!!!!!!!!!!!Ενημερώνουμε και τον Δήμο μας ότι θα θα θα θέλαμε σαν Δημότες του Δήμου Ηρακλείου, να κάνει το ίδιο και να φροντίσει με τον ίδιο ζήλο να αφαιρέσει από την καθημερινότητα μας όλα αυτά που χαλάνε την μέρα μας απο άποψη αισθητικής [πχ αφίσες,μικρες χωματερές,κάδοι,αρωματικά φρεάτια, κτλ.],και αυτα που είναι επικίνδυνα να βρίσκονται κοντά στο δρόμο ,πάνω σε πεζοδρομια.κτλ.

ΥΣ.......ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΆΤΗΣΑΝ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News