default-image

Ζομπανάκης: Σε μία κανονική Ελλάδα θα σκεφτόμουν την Ευρώπη

Μπάσκετ
Ζομπανάκης: Σε μία κανονική Ελλάδα θα σκεφτόμουν την Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιφυλακτικοί είναι οι άνθρωποι του Ρέθυμνο Cretan Kings όσον αφορά στο Champions League που ξεκινά από τη νέα χρονιά η FIBA.

Ο ισχυρός άνδρας της ρεθυμνιώτικης ομάδας Κωστής Ζομπανάκης, μιλώντας στην εφημερία  "Νέακ Κρήτη", εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, αλλά και τον προβληματισμό του πώς μία ομάδα με τα δεδομένα της Ελλάδας μπορεί να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Θεωρώ ότι τα πράγματα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ γίνονται πιο περίπλοκα με την εναλλακτική Ευρωλίγκα που δημιουργείται.

Εάν δεν καταλάβω τι ακριβώς θέλουν να κάνουν δε με ενδιαφέρει. Σε μία κανονική Ελλάδα θα σκεφτόμουνα την Ευρώπη και τη δημιουργία μεγαλύτερου γηπέδου. Η βάση υπάρχει, αλλά σε τι χώρα;», αναρωτήθηκε ο Κωστής Ζομπανάκης, ο οποίος θεωρεί ότι «προτεραιότητα του ΕΣΑΚΕ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είναι η ελληνική λίγκα. Να κάνει μάρκετιγκ και να συμφωνήσει με χορηγούς ενόψει της νέας σεζόν και όχι να ασχολείται με μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Ο ίδιος, πάντως, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο δουλειάς του Ρεθύμνου. «Εμπορικά σχεδιάζουμε συνεχώς. Αυξήσαμε τα διαρκείας, υπάρχει μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News