default-image

Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων στην εφορία Χανίων

Κρήτη
Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων στην εφορία Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξω από το κτήριο όπου στεγάζονται οι Οικονομικές Υπηρεσίες και τα Διοικητικά Δικαστήρια «μεταφέρθηκε» σήμερα ο αγώνας των αγροτών στα Χανιά που αντιδρούν στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό.

Aγρότες και κτηνοτρόφοι που ανήκουν στην Ενωτική Ομοσπονδία συγκεντρώθηκαν στις 1130 το πρωί στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζονται οι δυο υπηρεσίες πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζουν την λειτουργία τους.

Οι συγκεντρωμένοι ύψωσαν τρία πανό μπροστά από το κτήριο ενώ μοίραζαν μανταρίνια και φυλλάδια με τα αιτήματα τους στους διερχόμενους πολίτες. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Τσουρουνάκης, «ο αγώνας μας συνεχίζεται», ενώ ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Μανούσος Σταυριανουδάκης γνωστοποίησε ότι όταν κατατεθεί στη βουλή προς ψήφιση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Χανιά θα βρεθούν στην Αθήνα όπου μαζί με συναδέλφους τους από άλλες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιήσουν διήμερη καθιστική διαμαρτυρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News