Ειδήσεις

Οι λογαριασμοί έκρυβαν εκπλήξεις με βαριές χρεώσεις

Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί που έχουν λάβει οικογένειες σε περιοχή του Εσταυρωμένου τις οδήγησαν σήμερα σε διαμαρτυρία ,στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι, ζητώντας να μάθουν για ποιο λόγο καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά αφού όπως υποστηρίζουν σε καμία περίπτωση δεν έχουν καταναλώσει τόσες κιλοβατώρες όσες αυτές που αναγράφονται στους επίμαχους λογαριασμούς.

Μάλιστα από τη ΔΕΗ τους είπαν ότι θα πρέπει να κάνούν τις απαραίτητες αιτήσεις προκειμένου να γίνει έλεγχος στα ρολόγια τους και να διαπιστωθεί τελικά αν ευ σταθούν οι καταγγελίες αλλά και αν τελικά υπάρχει πρόβλημα με τις μετρήσεις στα ρολόγια τους.

Οι ίδιοι παντως μιλώντας στο neakriti.gr εξηγούν ότι δεν έχουν καταναλώσει τόσο ρεύμα και δεν θα πληρώσουν αυτά τα ποσά αφενός διότι είναι τσουχτερά αφετέρου δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Πάντως να σημειωθεί ότι στην περιοχή του Εσταυρωμένου δεν είναι η πρώτη φορά  που σημειώνονται τέτοια περιστατικά καθώς υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για υψηλές μετρήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη -Βάλια Μπούη

Σχόλια