default-image

Τοποθέτησαν στύλο και εμπόδισαν τη διέλευση στο στάδιο

Κρήτη
Τοποθέτησαν στύλο και εμπόδισαν τη διέλευση στο στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απέκτησαν μετά κόπων και βασάνων μια πολυπόθητη ράμπα για να είναι ευκολότερη η πρόσβαση εντός του Σταδίου σε απορριμματοφόρα και  φορτηγά αλλά και οχήματα έκτακτης ανάγκης όπως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά.

Ωστόσο η ανακούφιση για τους ανθρώπους του Σταδίου Ελευθερίας έδωσε την θέση της στην απογοήτευση όταν διαπίστωσαν ότι με την λήξη των εργασιών αποκατάστασης στην πλατεία Κόρακα δημιουργήθηκε ένα εξίσου σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την προσβασιμότητα στο στάδιο.

Οι άνθρωποι στο Στάδιο Ελευθερίας έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν είδαν  ότι στη μέση ακριβώς της ράμπας τοποθετήθηκε φωτιστικός στύλος που εμποδίζει την πρόσβαση οχημάτων και μάλιστα ακόμη και εκείνων που σχετίζονται με περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Σταδίου κ. Κώστα Σακαράκη, ο στύλος επιβάλλεται  να φύγει άμεσα καθώς τίθεται θέμα τόσο ασφάλειας όσο και λειτουργίας του σταδίου. Μάλιστα όπως ο ίδιος τονίζει στο neakriti.gr, για το θέμα έχει ενημερωθεί ήδη η Δημοτική αρχή περιμένοντας πλέον η διοίκηση του σταδίου να προβεί και στις σχετικές ενέργειες

Αναλυτικά η επιστολή προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων έχει ως εξής:

Κύριε Αντιδήμαρχε

Με την ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης στην πλατεία Κόρακα, έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρόβλημα προσβασιμότητας στο  Στάδιο Ελευθερίας.

Ενώ μετά από δική μας παρέμβαση, κατασκευάστηκε ράμπα μεγάλων οχημάτων στο αριστερό άκρο της πρόσοψης του Σταδίου που εφάπτεται με την Χανιώπορτα ώστε να υπάρχει πρόσβαση του απορριμματοφόρου, του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικού οχήματος και φορτηγών οχημάτων, ακριβώς στη μέση της ράμπας τοποθετήθηκε φωτιστικός στύλος που εμποδίζει την πρόσβαση.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, τόσο από πλευράς ασφάλειας όσο και λειτουργίας του σταδίου, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News