default-image

Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Θεόδωρος Βασιλάκης

Κρήτη
Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Θεόδωρος Βασιλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων , της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς αναγορεύτηκε του προέδρου της Aegean Airlines, Θεόδωρος Βασιλάκης.

Η αναγόρευσή του προκύπτει σε αναγνώριση της προσφοράς του στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή του τόπου.

«Ο Θόδωρος Βασιλάκης ποτέ δεν αντιμετώπισε την επιχειρηματική επιτυχία ως αυτοσκοπό ή μέσο προσωπικής προβολής. Κάθε του κίνηση, κάθε του επιλογή και απόφαση, ήδη από τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα, έκρυβε πίσω της και ένα όραμα, το οποίο με την πάροδο των χρόνων με μοναδικό τρόπο μετέτρεπε σε εθνική αποστολή.» υπογράμμισε στην ομιλία του ο καθηγητής Μιχάλης Σφακιανάκης.

Συγκινητικός ήταν ο λόγος του κ. Βασιλάκη, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό τα συμπεράσματα που έχει αποκομίσει, από την μέχρι τώρα πορεία του και έδωσε στους νέους τις εξής πατρικές συμβουλές:

?      Να βλέπετε πάντα τη φωτεινή πλευρά της Ελλάδας μας

?      Να βάζετε στόχους κάνοντας οράματα.

?      Να έχετε την υπομονή να δραστηριοποιείστε στην κατάλληλη στιγμή (timing).

?      Να δημιουργείτε χώρους εργασίας με ανθρώπους, που θα τους επιλέγετε από τον χαρακτήρα τους και μετά από τις γνώσεις τους.

?      Να κερδίζετε τους συνεργάτες σας στο επίπεδό τους, και να βεβαιώνεστε ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν, γιατί χωρίς αγάπη δεν υπάρχει επιτυχία./ και γιατί επιτυχία είναι οι συνεργάτες σας να αισθάνονται ασφαλείς και παραγωγικοί.

?      Να στοχεύετε διαρκώς στην ποιότητα και στην καινοτομία.

?      Για την πραγματοποίηση των οραμάτων σας και προσωπικών σας στόχων, να στηρίζεστε μόνο στις ικανότητές σας, και όχι σε εφήμερες γνωριμίες και βοήθειες τρίτων, που ίσως μεταγενέστερα να αποτελέσουν τροχοπέδη.

?      Θετικό θα είναι η κάθε προσπάθειά σας να έχει να κάνει άμεσα η έμμεσα, καλό στον μικρό η μεγάλο κοινωνικό χώρο, που δραστηριοποιείστε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News